Sajtfogások - Legelőtől a tányérig
|
|
Tervező: |
Ridikül Magazin Kft.
|
Cikkszám: | 9040880010000 |
A szakemberek által is hiánypótlónak nevezett könyv a magyar sajtokat és sajtmestereket mutatja be, valamint több – ismert Michelin-csillagos séf, fogadós és szakács által létrehozott - sajtrecepttel is megismerteti olvasóit.
|
|
Elérhetőség: | Készleten |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
|
|
Tervező: |
Ridikül Magazin Kft.
|
Cikkszám: | 9040880010000 |
A szakemberek által is hiánypótlónak nevezett könyv a magyar sajtokat és sajtmestereket mutatja be, valamint több – ismert Michelin-csillagos séf, fogadós és szakács által létrehozott - sajtrecepttel is megismerteti olvasóit.
|
|
Elérhetőség: | Készleten |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Szállítási információ:
Szállítási idő:
Leírás
A szakemberek által is hiánypótlónak nevezett könyv a magyar sajtokat és sajtmestereket mutatja be, valamint több – ismert Michelin-csillagos séf, fogadós és szakács által létrehozott - sajtrecepttel is megismerteti olvasóit.
Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig. Minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig.
De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok – a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék – felhasználásához. Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból. Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon.